BLACK ESSENTIALS

Aktív koncentrátumok bio-kromofórokkal
LASER / LED / ultrahang eljárásokhoz

A Chantarelle által kifejlesztett bio-kromofórok növényi eredetűek – ennek köszönhetően nagyon biztonságosak. Az aktív formulák sok más összetevő mellett gazdagok kis molekulasúlyú jelző peptidekben, neuropeptidekben, növényi komplexekben, amelyek a non invazív PDT dermo-esztétikai kezelésekben azonnali látványos hatást garantálnak férfiak és nők számára egyaránt.

Bio-kromofórok olyan aktív molekulák, amelyek szelektíven nyelnek el bizonyos hullámhosszúságú fényt. A PDT photodinamikus készítményekben a Black Essential szérumokban alkalmazott bio-kromofórok rendszere aktív a 420 nm, 532nm, 650 nm, 808 nm, 850 nm hullámhosszúságú fény esetében. A különböző koncentrátumokban lévő aktív hatóanyagok esztétikai kezelések széles választékát teszik lehetővé a férfi és a női bőrápolásban egyaránt: anti-ageing, ránctalanító, kollagén és hyaluronsavas kezelések, bőrszín kiegyenlítő kezelések, bőrfeszesítő kezelések, nyugtató hatású és hegkiegyenlítő kezelések, újrastrukturáló és folthalványító kezelések, fejbőr, kéz- és körömápolásra ajánlott terápiák.

A PDT photodinamikus Black Essential koncentrátumok egyedülálló bio-kromofórokkal és aktív összetevőkkel a PDT terápiákhoz lettek megalkotva. Az aktív formulák minden összetevője az adott bőrproblémához, a bio-kromofórok pedig a lézer hullámhosszának megfelelően lettek kiválasztva. Az aktív hatóanyagok, a bio-kromofórok, a lézerfény és a LED fény együttesen biostimuláló hatásúak, így azonnali látványos hatást garantálnak az adott bőrproblémára fókuszálva.

AJÁNLÁS

• különböző bőrporblémákra, pl. zsíros, problémás, aknés, irritációra hajlamos, érzékeny, száraz, pigmentfoltos, vagy érett bőrre

hatás

• szérumonként eltérő