MÁRKÁRÓL

legfrissebb
technológiák
ötvözése

specializált
tudományos
ismeretek

orvostudomány
innovatív
megoldásai

A professzionális kezelések kidolgozása során az arc és a test legnagyobb kihívást jelentő bőrproblémáinak megoldására a CHANTARELLE Laboratory Derm Aesthetics ötvözi a legújabb globális technológiákat, a speciális tudományos ismereteket és az esztétikai orvostudomány innovatív megoldásait

Az eredmény olyan korszerű készítmények létrejötte, amik az előremutató, non-invazív lézerkészülékekkel együtt utat nyitnak a gyönyörű és egészséges bőr felé. A Chantarelle Laboratory Derm Aesthetics szakemberei gondoskodtak arról, hogy minden kezelés olyan azonnali, látványos hatást biztosítson, amely megfelel a dermoesztétikai szektor elit vendégköre minden elvárásának.

A professzionális kezelések termékeiben, valamint az azt követő otthoni szépségápolási rutin során használt készítményekben aktív biotechnológiai és növényi összetevők széles spektruma lelhető fel, melyek a hatékonyságát tudományos tesztek is igazolják. Ezen termékek és a non-invazív, fájdalommentes alkalmazási módszerek együttesen biztosítják a Chantarelle szépség filozófiáját.