Az innovatív szépségápolás dermokozmetikai rendszere

Chantarelle Laboratory
Derm Aesthetics

MEGNÉZEM

A Chantarelle Laboratory Derm Aesthetics olyan professzionális kezelési eljárások fejlesztésével foglalkozik, amiket az arc és a test – kihívást jelentő bőrproblémáinak – kezelésére ajánl.

A Chantarelle Laboratory Derm Aesthetics ötvözi a legfrissebb átfogó technológiákat, a specializált tudományos ismereteket és az esztétikai orvostudomány innovatív megoldásait. Az eredmény olyan korszerű készítmények létrejötte, amik az innovatív, non-invazív lézeres készülékekkel együtt utat nyitnak a gyönyörű és egészséges bőr felé.

A Chantarelle Laboratory Derm Aesthetics szakembereinek ígérete, hogy mindegyik kezelés azonnal látható és látványos hatást nyújt, így a márka megfelel a dermoesztétikai terület modern ügyfeleinek.

A professzionális kezelések termékeiben, valamint az azt követő otthoni szépségápolási rutin során használt készítményekben aktív biotechnológiai és növényi összetevők széles spektruma lelhető fel, amiknek a hatékonyságát tudományos vizsgálatok is igazolják. Az non-invazív lézeres eljárások és az innovatív alkalmazási módszerek együttesen biztosítják a Chantarelle szépség filozófiáját.